CONDICIONS DE COMPRA I&I SERVEIS

 

De conformitat amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, la Fundació Privada Ntra. Sra. de Meritxell (FPNSM), com a Responsable del Tractament de les seves dades, l’informa que tractarà les seves dades per a la venda de productes de la botiga de i&i Serveis, incloent tots els tràmits de gestió derivats.

 

A continuació, posem a la teva disposició les condicions de compra d’i&i Serveis. Les presents regulen l’ús del lloc web www.fprivadameritxell.com/botiga (en endavant, “botiga”) del que és responsable l’empresa d’inclusió sociolaboral i&i Serveis que pertany a la Fundació Privada Nostra Senyora Meritxell inscrita en el Registre de Fundacions del Principat d’Andorra amb número 27/2019 i amb número de Registre Tributari U-363842-B, i domiciliada a Carrer dels Barrers, 10 AD500, Santa Coloma (Andorra la Vella). Per la seva part, la botiga es troba ubicada a l’Avinguda Francesc Cairat, 24. AD600 Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).

 

 

Àmbit de compra

 

Les presents Condicions de Compra s’apliquen a la venda de tots els articles de l’empresa d’inclusió sociolaboral, d’i&i Serveis (en endavant i&i Serveis), a través de la seva pàgina web o bé a través de la botiga física.

 

Actualment, la venda de productes està disponible en el Principat d’Andorra.

 

Preu

 

Els preus aplicables són els indicats en la pàgina web en la data de realització de la comanda. Els preus apareixen detallats en cada article i inclouen l’IGI (lmpost General Indirecte). L’import del cost d’enviament s’indica al client de manera desglossada en el moment en què realitza la comanda. i&i Serveis es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar, inclús diàriament, articles i preus en funció de les novetats que vagin sorgint.

 

Pagament

 

La forma de pagament de les compres s’efectua mitjançant targeta de crèdit o dèbit, o en efectiu (en cas de ser a la botiga).

 

Entrega i costos d’enviament

 

Disposem de dues modalitats d’entrega: enviament a domicili a partir d’una compra igual o superior a 30€, o recollida a la botiga física d’i&i Serveis.

 

A DOMICILI

Els productes de la botiga estan disponibles (a excepció de trencaments d’estoc o casos excepcionals), fet que ens permet tramitar les comandes per a que siguin entregades en un termini aproximat de 5 dies laborables a comptar des del dia de la realització de la comanda. Els productes personalitzables tenen un termini d’entrega variable en funció de la comanda que es pacta amb el client.

 

Si per qualsevol causa hi hagués un retard en l’enviament, es comunicarà al client un termini d’entrega estimat.

 

En cas que no es trobi a ningú en l’adreça d’entrega, el repartidor deixarà una nota informativa a la bústia o sota de la porta informant sobre la situació i retornarà el producte a la botiga física d’i&i Serveis, a l’espera que el client passi a recollir-lo. Si el client desitja rebre-ho en el seu domicili, haurà d’assumir de nou el cost d’enviament.

 

El cost d’enviament (IGI inclòs) és únic i de 3€. A partir de 50€ l’enviament serà gratuït.

 

A LA BOTIGA D’I&I SERVEIS

El client també pot recollir la seva comanda a la botiga física d’i&i Serveis.

La direcció de recollida és Avinguda Francesc Cairat, 24. AD600 Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).

L’horari de recollida és de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i de 15h a 17h.

El telèfon de contacte és 737 664.

 

Disponibilitat dels articles

 

Totes les compres estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produeixen incidències pel que fa al subministrament o si no queden productes en estoc, el client serà informat.

 

Devolució dels articles

 

Si la compra no satisfà al client, disposa d’un termini de 15 dies naturals des de la data de recepció per contactar amb i&i Serveis. Per poder atendre la sol·licitud, el client ha de notificar la devolució mitjançant un correu electrònic a iserveis@fprivadameritxell.ad indicant les següents dades: Nom i cognoms, número de la comanda, producte i causa de la devolució.

 

Un cop rebuda la sol·licitud, gestionarem la devolució o canvi de la manera més convenient per ambdues parts. Si és per causa d’i&i Serveis (producte defectuós o no coincident amb el producte adquirit), es farà recollida de l’article i s’enviarà de nou sense cap cost, sempre que hi hagi estoc. En cas de no haver-hi, es farà un val per l’import, vàlid per a un termini d’un any.

 

Els productes personalitzables només podran retornar-se quan siguin causes imputables per i&i Serveis.

 

Quan la devolució sigui per causes no imputables a i&i Serveis, la devolució anirà a càrrec del client i serà qui gestionarà l’enviament del producte/s a retornar. El client haurà de realitzar un empaquetat correcte que asseguri el transport sense cap dany i la devolució del producte en perfecte estat. Un cop rebut i comprovat el producte, es procedirà a realitzar un val per l’import de l’article, vàlid per a un termini d’un any.

 

Factura dels articles adquirits

 

En cas de desitjar la factura dels articles adquirits, el client ho haurà de sol·licitar a i&i Serveis a través de correu electrònic a iserveis@fprivadameritxell.ad o per telèfon a 737 664.

 

Atenció al client

 

Per a qualsevol dubte, consulta, suggeriment o reclamació sobre la botiga, el client pot dirigir-se a i&i Serveis pels següents mitjans: per correu electrònic a iserveis@fprivadameritxell.ad, per telèfon a 737 664 o bé acudint a la botiga física. Des d’i&i Serveis atendrem la seva sol·licitud el més aviat possible.