Hi ha moltes maneres de col·laborar amb la Fundació ajudant així a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat, amb malaltia mental o discapacitat intel·lectual.

Participar com a voluntari/a, és una d’elles. T’animes?

    Les dades recollides en aquest formulari seran tractades per l'FPNSM amb la finalitat de processar la teva sol·licitud d’inscripció i mantenir la teva relació amb la FPNSM, mentre perduri teva condició de voluntari i prescriguin possibles obligacions legals.
    Aquest tractament està basat en el teu consentiment, prestat per mitjà del present formulari, així com l’execució d’un contracte. Les teves dades podran ser cedides -si escau- a les autoritats competents.
    Addicionalment, la FPNSM podrà tractar les teves dades, en base al seu interès legítim, per enviar-te informació referent a activitats i iniciatives de la FPNSM i el sector, inclús quan la relació hagi finalitzat, tret que manifestis el contrari.
    Pots exercir els teus drets d’accés, portabilitat, rectificació, supressió, limitació o oposició, adreçant-te a dpd@fprivadameritxell.ad. Per més informació pots consultar la nostra política de privacitat