La Bústia de Suggeriments és un espai de comunicació que té l’objectiu de facilitar l’expressió i participació de tota la comunitat que forma part de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, és a dir, usuaris, famílies, treballadors, així com de la població en general.

Tramitació: Un cop rebut un formulari complet de la Bústia de Suggeriment, un responsable del servei administratiu de la Fundació actuarà al respecte segons correspongui.

En cas de remissió per mitjans electrònics, en no ser possible identificar perfectament al remitent, no es procedirà a la seva tramitació, encara que es tindrà present com a suggeriment.

    Les dades recollides en aquest formulari seran tractades per l'FPNSM amb la finalitat de gestionar i atendre la teva sol·licitud, durant el temps que sigui necessari per a complir amb aquesta finalitat. Les teves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament està basat en el consentiment que ens proporciones en enviar-nos la consulta.

    Pots exercir els teus drets d’accés, portabilitat, rectificació, supressió, limitació o oposició, adreçant-te a dpd@fprivadameritxell.ad. Per més informació pots consultar la nostra política de privacitat